NAPOMENA:
Molimo Vas da nas radi dobivanja što bržeg i preciznijeg odgovora budete slobodni kontaktirati direktno ( telefonski ) na jedan od sljedećih brojeva:
Tel/Fax ( pult ) : 01/5540-731
Mob-Pult: 097/6564-634, 
E-mail: prodaja@ac-paola.hr ( upiti/narudžbe se zaprimaju 0-24 h putem e-maila )

NAPOMENA:
Ukoliko bih osobno došli u našu poslovnicu Ilica 488 u Zagrebu preuzeti naručene dijelove, molimo Vas da nam se prethodno najavite minimalno 2-4h ranije kako bih robu mogli pripremiti sa skladišta ,te ju pripremiti za isporuku. Poželjno je da narudžbe/upite potvrdite do 9h isti dan kako bih roba mogla biti dostupna iza 12h, odnosno narudžbu/upit potvrditi najkasnije do 12h kako bih roba mogla biti dostupna iza 16h isti dan.
Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

1. KORAK- IZRADA PONUDE

Poštovani, potrebno je ispuniti naš upitnik, upisati što više podataka kako bi odgovor bio što precizniji. Upišite što Vam je potrebno za Vašeg limenog ljubimca. Upit koji ste poslali zaprimili smo te možete očekivati odgovor najkasnije u roku 24h s obzirom da odmah provjeravamo stanje zaliha na skladištu i po narudžbi. Ponuda nakon izdavanja vrijedi 10 dana, tj. nakon isteka 10 dana ne možemo Vam jamčiti dostupnost dijelova i ponuđenu cijenu. Ukoliko se to dogodi kontaktirajte nas na 01/5540-731, 097/6564-634 kako bi provjerili stanje zaliha i obavjestili Vas o istom.

PROIZVOĐAČ VOZILA:
MODEL VOZILA:
GODINA PROIZVODNJE:
RADNI OBUJAM MOTORA:
SNAGA MOTORA:
BROJ ŠASIJE:
KONTAKT MOBITEL:
IME I PREZIME:

Kontakt E-mail: prodaja@ac-paola.hr
Kontakt Tel: 01/5540-731
Kontakt Mob: 097/6564-634 , 
Adresa: Ilica 488, 10 000 Zagreb


2. KORAK-POTVRDA NARUDŽBE

Ukoliko Vam ponuđena cijena odgovara molimo vas da nam prilikom potvrde priložite broj ponude kako bi znali o kojoj ponudi se radi.
Za potvrdu narudžbe potrebno je da nas kontaktirate na jedan od sljedećih načina:
a) telefonskim putem na : 01/5540-731, 097/6564-634
b ) e-mailom, prodaja@ac-paola.hr
c) osobnim dolaskom u poslovnicu Ilica 488, 10000 Zagreb
Molimo Vas ako trebate r-1 račun da napomenete prije same izrade računa.
Također Vas molimo ako se roba dostavlja Van Zagreba, putem kurirske službe GLS da nam pripremite svoje osobne podatke zbog računa i kurirske službe, a potrebno je sljedeće:
-ime i prezime
-adresa
-mjesto i poštanski broj
-oib
-kontakt mobitel3.KORAK-NAČIN PLAĆANJA

-Plaćanje pouzećem (za iznos narudžbe iznad 500,00 kuna šaljemo na svoj trošak)
-Plaćanje Net Bankingom (odmah vidljivo)
-Gotovinsko plaćanje


4.KORAK-ISPORUKA ROBE

Nakon što zaprimimo Vašu kopiju uplate koju nam možete poslati na prodaja@ac-paola.hr obvezujemo se da ćemo istu robu naručiti odnosno da će Vam ista biti isporučena po dogovoru (najčešče isti dan - Zagreb, veće gradove diljem RH 1-2 radna dana, manje gradove diljem RH 2-4 radna dana, za otoke 2-5 radnih dana) . Robu šaljemo putem kurirske službe GLS ,te se plaća prilikom preuzimanja odnosno plaćanje pouzećem

Reklamacije vrijede isključivo ako su dijelove ugrađivali stručno verificirane osobe koji mogu pismenim putem (žigom i potpisom) potvrditi istinitost same reklamacije. Isporučenu robu imate pravo vratiti u roku 7 dana od dana preuzimanja robe, a uplaćeni novac će vam biti vraćen. Roba koja je poslana na trošak Auto Centar Paola, a nije prethodno dogovoren povrat biti će nazad poslana kupcu o njegovom trošku. Za svaki povrat robe mora se naznačiti razlog povrata!
Roba koja se vraća mora biti u originalnoj, neoštećenoj i čistoj ambalaži (uz priloženi originalni račun).
Robu zapakirajte pritom vodeći brigu o tome da se ne ošteti dio niti originalna ambalaža, te da se sam proizvod stavi dodatno u još jednu kutiju zbog sigurnosti u transportu ,te nam po prethodnom dogovoru sa našim djelatnikom,  vratite na dolje navedenu adresu:

Auto Centar Paola j.d.o.o. ili FREMEC AUTODIJELOVI j.d.o.o.
Ilica 488
10000 Zagreb

PRAVNE ODREDBE:

Korištenjem bilo kojeg dijela ovih web stranica tvrtke Auto Centar Paola j.d.o.o. i tvrtke FREMEC AUTODIJELOVI j.d.o.o. automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem ovih web stranica ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Niti jedan dio ovih web stranica ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaj ovih web stranica ukoliko ne krše pravila korištenja. Auto Centar Paola j.d.o.o. i tvrtka FREMEC AUTODIJELOVI j.d.o.o. sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje web stranica koristite na vlastitu odgovornost i Auto Centar Paola j.d.o.o. i tvrtka FREMEC AUTODIJELOVI j.d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Pristup ovim web stranicama i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije.

AUTORSKA PRAVA:

Auto Centar Paola i tvrtka FREMEC AUTODIJELOVI j.d.o.o. polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava web stranica Auto Centar Paola j.d.o.o. i tvrtke FREMEC AUTODIJELOVI j.d.o.o. ,te je podložno tužbi.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI:

Auto Centar Paola j.d.o.o. i tvrtka FREMEC AUTODIJELOVI j.d.o.o. može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke Auto Centar Paola j.d.o.o. i tvrtka FREMEC AUTODIJELOVI j.d.o.o. koristi kako bi imali informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao web stranice. Auto Centar Paola j.d.o.o. i tvrtka FREMEC AUTODIJELOVI j.d.o.o. se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika web stranica, osim u slučaju teškog kršenja pravila web stranica Auto Centar Paola j.d.o.o.i litvrtke FREMEC AUTODIJELOVI j.d.o.o.  ili nezakonitih aktivnosti korisnika.


POVRAT ROBE
Ukoliko kupac nakon kupnje određenih dijelova želi vratiti dio dijelova (iz bilo kojeg razloga )  tada je potrebno da nam uz dostavljenu robu dostavi i zahtjev za povrat robe uz obrazloženje zašto se isti dio vraća.
Ukoliko je zaključeno da je kupac svojom zabunom naručio dijelove koji mu odgovaraju ali mu ipak nisu potrebni tada kupac snosi troškove dostave do naše poslovnice.
Ukoliko se ustanovi da kupac naruči dijelove a zabuna je prodavača tvrtke Auto Centar Paola j.d.o.o.i tvrtke FREMEC AUTODIJELOVI j.d.o.o. jer dijelove ne odgovaraju , tada mi kao tvrtka snosimo troškove dostave prikupa robe do kupca i prijevoz do poslovnice.

POVRAT NOVCA
Ukoliko kupac naruči dijelove koje je zabunom naručio neznavši da su isti ipak ispravni na vozilu te ako je originalna i neoštećena ambalaža možemo prihvatiti povrat robe nakon što zaprimimo dijelove , te ih prosljedimo direktno dobavljaču. Nakon dobivenog odobrenja od dobavljača novac vraćamo najkasnije u roku 30 dana od datuma povrata robe, na sljedeći način:
a) ako je kupnja bila plaćena u gotovini, vraćamo novac u gotovini čim dobijemo odobrenje od dobavljaća (povrat se radi prema uvjetima vraćanja robe od dana primitka dijelova od kupca )
b) ako je bila kupnja karticom ili plaćanje putem kurirske službe tada je potrebno da nam najkasnije u roku 3 dana od datuma vraćenih dijelova dostavite broj tekućeg računa telefonski ili e-mailom. Ukoliko kupac u roku 3 dana ne dostavi broj tekućeg računa tada ga povratno kontaktiramo telefonski i/ili e-mailom kako bih uspješno napravili povrat robe.

Auto Centar Paola j.d.o.o. i tvrtka FREMEC AUTODIJELOVI j.d.o.o. izlaze u susret svojim kupcima, te Vam omogućujemo vraćanje robe i nakon protoka 8 dana od dana kupovine , po sljedećim
uvjetima:
0-8 dana - 0% iznosa osobrenja
9-15 dana - 15% iznosa odobrenja
16-45 dana - 25% iznosa odobrenja
46-90 dana - 50% iznosa odobrenja
Nakon 90 dana nije moguće robu vratiti prodavatelju.
Roba koja se naručuje isključivo po narudžbi ;auto stakla ili svi lomljivi dijelovi, električni dijelovi, te sve što je rok isporuke veći od jednog (1) radnog dana za njih nije moguć povrat. 
Kupcu je najčešče naglašeno i telefonski kada nije moguć povrat dijelova ,te u tom slučaju smatramo da ste kao kupac suglasni za takvu odluku.
Ukoliko kupac naruči dijelove po narudžbi smatrati ćemo da je suglasan sa općim uvjetima poslovanja, uvjetima prodaje, te uvjetima povrata novca sukladno potpisom preuzetog paketa od kurirske službe GLS.

Također, naglašavamo i skrećemo pažnju da lomljive autodijelove, auto stakla ,ulja , akumulatore i slične dijelove koji u sebi imaju ili štetne tvari ili štetne kiseline ili su vrlo krhki i lomljivi šaljemo isključivo na vlastitu odgovornost kupca što uvijek i telefonski naglasimo.
Naglašavamo da ako kupca obavjestimo/upozorimo prije same narudžbe da za dijelove koje naručuje telefonski ili osobno nije moguć povrat i/ili da ih šajemo na vlastitu odgovornost kupca, smatramo da nije potrebno (dodatno) posebno pisano odobrenje ili zahtjev od strane kupca da se složio s time i da je sa time suglasan već da je prethodno upoznat sa ovim uvjetima odnosno sa uvjetima prodaje, uvjetima povrata novca, te uvjetima povrata robe od strane poduzeća Auto Centar Paola j.d.o.o. i tvrtke FREMEC AUTODIJELOVI j.d.o.o.
U slučaju kad na vlastitu odgovornost kupca šaljemo dijelove putem kurirske službe , te prilikom pakiranja istih, maksimalno pokušavamo spriječiti mogućnost oštečenja .